https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

ROSA VS BRUNA BANDET!

Varför finns det ingen Bruna Bandet-kampanj?

Var finns kritiken mot Rosa Bandet i Sverige? Hittar bara några få artiklar: Vem-tar-hand-om-rosa-bandets-pengar? Verklighetens smolk! Åsså mina egna inlägg förstås, bl a Stoppa Rosatvätt & Upphetsande doftgran
Fast här har vi nån som har problem-med-rosa-bandet och vill ha ett bajsbruna-bandet jippo (mot tarmcancer). Apropå det så har jag en vän som varit på tarmrening och bajsat i en vecka. Första skörden ser du på bilden! Inte så imponerande väl!? Föredrar nog mer korvformad skit! (I ”bildlig” bemärkelse) Fast bajsätande baciller är nog mindre kräsna, särskilt de som även käkar kvicksilver som det lär  finnas rätt mycket av i högen på bilden som hörrör från en f.d. ”amalgamist,, en sedan länge nykter sådan, så det lär ha minskat (ncbi)),.
Förorenad avföring & banbrytande forskning!
Jag skulle nog ändå inte vilja få dylikt bajs inplanterat i min tarm, så det är tur att det även
finns laboratorieodlad tarmflora att tillgå vid eventuell bakteriebrist, men projektet lider av penning-brist (sr) och skulle gynnas av ett Bruna Bandet-jippo. För vem skulle inte vilja bidra till det? 
Pengar för att förebygga?
Hittar till sist några halvkritiska Rosa Bandet-artiklar: bröstcancer-ett-jippo, i cancerland-inga-kändisbröst samt min-rosa-verklighet. Förebyggande åtgärder som organisationen Breast Cancer Action vill satsa på (keep-a-breast) nämna inte, fast det gjorde ju jag i gårdagens inlägg kom jag just på – se sista länken om selenforskning! Får den några rosa pengar, månntro?
BLOGGPOSTA permalänk Rosa vs bruna bandet?

Both comments and pings are currently closed.

15 Kommentarer to “ROSA VS BRUNA BANDET!”

 1. Lisa skriver:

  Hej!
  Detta är faktiskt väldigt intressant! Här kan du höra om mannen med svår
  astma mm som åkte till Afrika och trampade runt i deras latrintunnor och på
  så vis fick i sig parasiterna som gjorde att han blev ”botad”. Astma är ju
  också ett inflammatoriskt tillstånd, precis som MCS…
  http://www.thisamericanlife.org/radio-archives/episode/404/enemy-camp-2010
  Självklart fick han hälsovårdsmyndigheterna efter sig när han försökte att
  göra något motsvarande det vi nu ser i Sverige i USA.
  (Jag kan tänka mig lite skit från vem som helst som kan hjälpa min tarm!)

 2. per skriver:

  all cancerforskning är en ren bluff.. se va Rick Simpson har att säga i filmen ”run from the cure” Ricks sida http://phoenixtears.ca/

 3. Lasse A. skriver:

  Läser om biogas i nya propagandamedian Tidningen Liljeholmen/Älvsjö. Där står om exempel på råvaror som används för att göra biogas:

  Matavfall.
  Rötslam[!]: det vill säga kiss och bajs.(!)
  Restprodukter från livsmedelsindustrin, som slaktavfall eller bryggeriavfall.
  Jordbruksrester som vall eller fuktskadade spannmål.

  Står jag och kokar skitgod mat med hjälp av min egen urin och mina exkrementer? Är det så bra det där?

  http://pdf.direktpress.se/flashpublisher/magazine/8455

 4. admin skriver:

  Du Lasse, det är väl ett perfekt kretslopp att laga mat, åka buss och bil med hjälp av sitt eget bajs. Så länge man slipper äta det och de tungmetaller mm som finns i rötslam och som hamnar i grödor och mat. Var hamnar föroreningarna när man gör biogas? Grundämnen som kadmium och kvicksilver försvinner i varje fall inte…
  http://kemikaliedetektiven.se/wordpress/?p=10974

 5. Lasse A skriver:

  För att göra det perfekta kretsloppet ännu mer perfekt kanske bussarna skulle utrustas med latriner i stället för vanliga säten då? Då skulle vi spara några minuter och inte behöva stressa på morgontömningen… :)

 6. Johan Wahlström skriver:

  Cancer är inget problem det löste Otto Warburg 1931, eller rättare sagt det var då som han fick Nobelpriset för kopplingen med kost och sjukdom. O en sur kropp överlever cancercellerna, men i en basisk kropp så kan de inte klara sig. Drick din frukost som Loreen med clorella och spirulina.

 7. Berit N skriver:

  Mycket intressant här och även roligt! Lasse A’s idé alltså. :-)

 8. per skriver:

  helt sant de där Johan w.. kollodialtsilver är en annan intressant produkt..

 9. [...] jag kolla upp. P.s. Apropå energi så kan bajs driva en buss – läs Lasses kommentar här! BLOGGPOSTA permalänk Servrar slukar ström! Inlagd i Okategoriserade | Tags: energi, servrar [...]

 10. Lasse A skriver:

  Tack för länken till ”Alternativjournalen”. Synd att översättningen är mindre bra men som tur är tillhör Google vänskaran så jag letade upp det engelska originalet:

  http://www.alive.com/articles/view/18406/seeing_deception_is_your_only_protection

  Mycket intressant läsning dock inte förvånande. Vid en närmare granskning visar det sig att de flesta större NGOs (Non-Governmental Organizations), som t.ex. Amnesty International och Human Rights Watch, uppenbarligen inte har en agenda som tjänar mänskligheten i stort, utan mer agerar som ”nyttiga idioter” i maktelitens tjänst – därmed inte sagt att inget de gör inte skulle vara bra, då hade ju agendan alltför lätt genomskådats.

  Olle Josephson skrev en artikel om ”fenomenet” för nästan sju år sedan i ”Clarté”:

  ”Den här artikeln handlar … om ett 2000-talsfenomen: NGO.
  [...]
  Diskussionen om NGO gäller … Å ena sidan: bistånd och uppbyggnadsarbete i tredje världen. Å andra sidan: verksamhet på det rådande systemets villkor och därmed ett bidrag till att det upprätthålls.”

  http://www.clarte.nu/index.php?option=com_content&task=view&id=5303&Itemid=26

  På Jinges blogg skriver signaturen Anders ett inlägg som bygger på en artikel av Tony Cartalucci:

  ”Enligt sin svenska hemsida har Amnesty International 3 miljoner medlemmar i mer än 150 länder runtom i världen ”som kämpar för att de mänskliga rättigheterna ska gälla alla, alltid” .

  Amnesty får ofta sista ordet vad gäller mänskliga rättigheterna i hela världen. Många blir nog överraskade om man påstår att Amnesty International i själva verket är ett hinder på jorden för seriös opinionsbildning kring mänskliga rättigheter. I sin senaste årsrapport 2012, upprepar Amnesty följande falska påståenden:

  ”Amnesty finansieras huvudsakligen av medlemsavgifter och offentliga donationer. Inga medel begärs eller godtas från regeringar för undersökningar av och kampanjer brott mot mänskliga rättigheter. Amnesty är oberoende av varje regering, politisk ideologi, ekonomiska intressen och religion.”

  Detta är grundfalskt menar Cartalucci. Amnesty finansieras och drivs av inte bara regeringar utan också av storföretagens finansintressen. Och han har fakta som stöd för sitt påstående.”

  http://jinge.se/allmant/amnesty-propagandaorgan-for-usas-ud-och-storfinansen.htm

  Originalartikeln inleds med:

  ”Amnesty run by US State Department representatives, funded by convicted financial criminals, and threatens real human rights advocacy worldwide.”

  http://landdestroyer.blogspot.se/2012/08/amnesty-international-is-us-state.html

  Finns alla anledning att ifrågasätta om man verkligen ska ge pengar til dylika organisationer.

 11. [...] är de mest pålitliga testmedierna för att mäta belastning för ex. tungmetaller (se länk i Rosa vs brunt band).  P.s. Det händer att Bebisar protesterar mot gifter. ny EU-studie hormonstörande BLOGGPOSTA [...]

 12. [...] det inte förr! (Se ‘kemikaliebok’ ovan.) Kan man förebygga – se keep-a-breast! Rosa vs bruna bandet. Notera att BPA kan finnas i dricksvattnet (se inlägg av igår)  P.s. Se även Brandkvinnor [...]

 13. [...] skorsten för att sprida gracerna (där numera även vårt eget bajs ingår, se kommentar i Rosa/bruna band) P.s. Hoppas de drabbade  slipper TILT somarbetsskada. Högdalenverket BLOGGPOSTA [...]

Subscribe to RSS Feed