https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

MINISTERNS NYA KLÄDER!

Krav på skärpta regler för klädgifter!

Igår krävde Socialdemokraterna nya-EU-regler-för-kläder! Idag är det Regeringens tur. För inte ens Miljöministern och Konsumentministern vet vilka gifter som döljer sig i deras för dagen blå kläder – se inslaget i  tv4. Allväderstövlar och tröjor med tryck nämns och man efterlyser tydigare regler och information till konsumenterna (eller hörde jag fel?)! Själv efterlyser jag mer eko-mode! (inlägg) och färre Miljöfarliga modeller!
Foto: Miljöminister Lena Ek BLOGGPOST permalänk Ministerns nya kläder!

Both comments and pings are currently closed.

3 Kommentarer to “MINISTERNS NYA KLÄDER!”

  1. [...] det de billiga kläderna som är dyra  (Mördande mode) och ekologiska kläder billiga. Även Ministrar vill ha nya kläder och Gröna Kvinnor anordnar ett seminarium om gifter i kläder på tisdag*. Och herregud [...]

  2. [...] människor som arbetar med textilier, bör skyddas. Letter to the Commission Hm. Tidigare inlägg: Ministerns nya kläder  BLOGGPOSTA permalänk Brevet till Brussel! Inlagd i Okategoriserade | Tags: hormonstörande, [...]

  3. [...] även de ministrar som nyligen bekymrade sig över kläders innehåll och hälsopåverkan (se inlägg), vilket resulterade i Brevet till Brussel och ett uppdrag till Kemikalieinspektionen att utreda [...]

Subscribe to RSS Feed