https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

SILVER I SNOPP & KNOPP!

Nanopartiklar kan skada lungor, testiklar & hjärna!

Dina-träningskläder-kan-vara-som-asbest, skriver Dn. Det beror på längden på nanofibrerna i syntetkläderna om de skadar lungorna, visar en ny studie. Tidigare studier visar att tetiklar kan skadas av nanopartiklar av silver (sciencedaily) som även kan passera den s.k. blodhjärnbarriären och ackumuleras i hjärnan. (ncbi) (iopscience) S.k. kolloidalt silver, som av en växande skara ses som ett undermedel mot i princip allt är också nanosilver. Mer om det senare!
Tidigare inlägg: Svett & silverutsläpp! BLOGGPOSTA permalänk Silver i snopp & knopp!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “SILVER I SNOPP & KNOPP!”

  1. Berit N skriver:

    Ja, inför kollodialt silver fortsätter jag att stå minst sagt frågande. Underligt att folk som annars verkar vettiga rekommenderar det så otroligt självsäkert. Samtidigt har jag inte helt släppt tanken att testa om vissa besvär blir alltför jävliga.

    Hm.

Subscribe to RSS Feed