https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

AUTISM AV MILJÖGIFTER?

Autism, gener, gifter & D-vitaminbrist!

Finns det ett samband mellan rubricerade faktorer inklusive tungmetallen kvicksilver? Pågående-forskning-på-Färöarna-undersöker nämnda aspekter, som emellertid inte tycks intressera de forskare som deltog vid en internationell konferens om autism i Israel för några dar sen. Hm, för övrigt undrar jag om en app kan motverka autism som föreslås här? (Vad innehåller en iPad?)
Tidigare inlägg: Flamsäker & autistisk. BLOGGPOSTA permalänk Autism av miljögifter?

Both comments and pings are currently closed.

4 Kommentarer to “AUTISM AV MILJÖGIFTER?”

  1. Sussie Olofsson skriver:

    Jag kan inte tro att de menar att appen skall motverka autism – däremot förenkla kommunikationen!
    Ja du, de forskare som deltar vid internationella konferenser om autism går nog i läkemedelsindustrins och bankernas ledband – de vill tjäna mer pengar på att utveckla mediciner som drar in mer pengar… de är inte så intresserade av att våra barn och ungdomar kan ha möjligheter bli friskare!

  2. [...] i fotbollsplan Men kemikalier ingick nog inte i studien som jag inte läst i original. Läs Autim av miljögifter! (dn.se) autism*) mutationer hos män tycks ge barn andra skador än de gör hos kvinnor! [...]

  3. [...] (Muterade pappor). Mer senare om vissa B-vitaminers betydelse i sammanhanget. Se även Autism av miljögifter! Livet är komplicerat! (psychiatric-disorders-common-genes). (autism mercury toxicity) [...]

Subscribe to RSS Feed