https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

PROTEST MOT PLAST!

Uppror mot plastpartiklar på twitter! 

”Ta med finservisen på picknicken,” sade ekobloggaren Tanja Dyredant i  radions P1 (Klotet) i förra veckan. Det man kallar en #plastriot föranleds av forskning om mikroplast som förorenar haven, något som engagerat oceanografen Daniel Hansson, initiativtagare till plastupproret (sr.se).
”Till slut sitter man där och äter upp sin egen tröja”, läser jag i ab09
Se Sophuvudstad Livskvalité? BLOGGPOST permalänk Protest mot plast!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “PROTEST MOT PLAST!”

  1. [...] små plastpartiklar ska omsättas? svd/plaster-hotar-fisken-i-ostersjon!  Men det förekommer protester mot plastspridningen! Och det förekommer plast även i tallrikar (med bisfenol A) BLOGGPOSTA permalänk Plast på [...]

Subscribe to RSS Feed