https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

LIVSLÄNGD & CANCER

Hur påverkar 75 % cancerökning livslängden?

Cancer-i-världen-ökar-med-75-procent fram till 2030, tror forskare. Cancer leder ofta till kortare livslängd. Hur påverkar det den förväntade livslängden? Den som Reinfeldt beräknar till typ 100. Har han månne några mirakelkurer i bakfickan? Själv föreslår jag förbud mot cancerframkallande kemikalier. Se även Lögn om livslängd (gp.se) BLOGGPOST permalänk Livslängd & cancer

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “LIVSLÄNGD & CANCER”

  1. [...] vi utsätts för idag. (Läs 2011 års Lögn om livslängd, Epigenetiska spöken & Cancer och livslängd) Men miraklens tid kanske inte är förbi. Vad finns i de dimensioner av verkligheten vi inte kan [...]

  2. [...] (svd/europe..) Och vad händer när allt fler får cancer och ökningstakten accelerer! (Cancer & livslängd) Foto: fotoakut P.s. Föreställ dig en tändsticksask bredvid tunnan ovan eller kolla bild på [...]

Subscribe to RSS Feed