https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

ELALLERGISKA DUVOR?

Har elöverkänsliga inbyggd ”GPS”?

Det är inget nytt att vissa djur navigerar med hjälp av jordens magnetfält. Ny forskning visar att duvornas-gps-sitter-i-hjärnan i form av 53 neuroner som fungerar som mottagare och kompass.
Kan rester av den här förmågan finnas latent även hos människor och aktiveras under vissa omständigheter i form av t ex elöverkänslighet? (Tidigare inlägg: Kemiskt elallergisk) Eller är den rent av ett nytt epigenetiskt uttryck? (Epigenetiska spöken) fotoakuten BLOGGPOSTA permalänk Elallergiska duvor?

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “ELALLERGISKA DUVOR?”

 1. Arne skriver:

  Jag känner flera elöverkänsliga som reagerar på EMF som om de hade tagit droger. Efter dessa EMF-droger kommer en hang-over ungefär som efter för stort intag av alkohol.
  Off-topic:
  Vet Du om det förekommit någon seriös forskning på människor angående vårt interna GPS-system?
  Jag och flera med mig anser oss ha en inbyggd ”GPS” så att vi aldrig går vilse oavsett hur vi än strövar omkring i nya skogsområden.
  Min egen ”GPS” slutade fungera ca 1993 när min elöverkänslighet gav mig huvudvärk var gång gatubelysningen tändes (fält från vagabonderande strömmar). Numera fungerar ”GPS”:en bättre och bättre; svårt dock att våga lita på ”den” till 100%.
  MVH/Aron

 2. admin skriver:

  Hej
  Känner inte till någon sådan studie, men det kanske vore nåt för forskare att ta tag i.

Subscribe to RSS Feed