https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

NYTÄNK VID MILJÖMÖTE!

Helhet & hållbarhet i Stockholm +40!

År 1972 hölls FN:s allra första miljömöte i Stockholm! Se-det-40-ar-gamla-filmmaterialet! Hur mycket har förändrats? Idag började konferensen
Stockholm +40 (regeringen), ett avstampsmöte inför Rio 2012.
Idag har man bl a fokuserat på konsumtion. Barn omger sig med 30 kilo leksaker, hör jag i Studio Ett! sverigesradio Det gjorde de inte för 40 år sen. Jag välkomnar verkligen livsstilsförändringar. Fast helst inte utan min lattevisp! BLOGGPOST permalink Nytänk vid miljömöte!

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “NYTÄNK VID MILJÖMÖTE!”

  1. [...] år sen var jag i Rio de Janeiro i samband med FNs förra stora miljömöte. Nu är det dags igen (inlägg) (uncsd2012/rio20). Fast inte för mig. Jag stannar hemma. Men det är många som engagerar sig, [...]

Subscribe to RSS Feed