https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

KULTUR & KEMIKALIER!

Kina satsar på internationell TV!

Jag hajar till när jag hör en figur i en barnkanal säga Ni Hao. Det betyder Hej på kinesiska. (barnprogramt) Vad är detta? Ska barnen indoktrineras? Fast egentligen är det väl rätt kul med kulturell variation (vem är inte trött på allt amerikanskt!?) Och Kina främjar ju faktiskt demokrati i sydostasien på ett område – kemikalier: Toxiskt i Thailand!
Man kan ta över världen på flera sätt; militärt, ekonomiskt eller kulturellt och Kina söker nu global TV-dominans och Svd skriver idag att Kina-kopplar-greppet-och-världen-blundar. Vi inte bara blundar - vi hjälper till bl a genom våra shoppingvanor och illröda tomtar. Men än har inte Kina köpt Google! Väl? BLOGGPOSTA permalänk Kultur & kemikalier!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “KULTUR & KEMIKALIER!”

  1. admin skriver:

    Glömde nämna att 80 % av leksaker som säljs i Sverige kommer från kinesiska fabriker.
    http://kemikaliedetektiven.se/wordpress/?p=25411

Subscribe to RSS Feed