https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

KINA KÖPER GOOGLE?

Vill jag fortfarande köpa plastkemikalier!?

Tänkvärd artikel i DN idag om hur nätjättarna-vill-veta-allt-om-oss och vi frivilligt lämnar ut privata uppgifter. För de vill oss ju väl. Eller gör de inte? I artikeln nämns hur uppgifter sålts vidare från t ex Apple och Twitter och Amazon börjat bli smått diktatoriskt. Och vad händer om Kina går från att ”bara” köpa statsobligationer i EU (playrapport) till att inhandla några väl valda nätjättar, t ex Google som sparar alla dina sökningar (sverigesradio)? Fast tomten är ju redan illröd so what the fuck?! F.ö. fick jag nyss ett mailerbjudande från ett kinesiskt företag som undrar om jag fortfarande är intresserad av att köpa PVC och PET-plast??? Är det mina sökningar och länkar som ”går igen”? (sr.se – din Tv ser dig) BLOGGPOSTA permalänk Kina köper Google?

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “KINA KÖPER GOOGLE?”

  1. [...] Vi inte bara blundar - vi hjälper till genom våra shoppingvanor. Men än har inte Kina köpt Google! Väl? BLOGGPOSTA permalänk Kultur & kemikalier! Inlagd i Okategoriserade | « [...]

Subscribe to RSS Feed