https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

GIFTER VS BACILLER?

Hygienhypotesen åter på tapeten!

Dålig_städning_kan_hjälpa_immunforsvaret, enligt ny studie. Barnen behöver utsättas för bakterier och andra mikroorganismer. Men behöver de utsättas för de giftiga eller hormonstörande kemikalier som kan finnas i i mystiska dammtussar? Det tycker inte professor Åke Bergman. – Städa mer, sa han bla vid Forum-for-Giftfri-miljo
Så hur gör man för att det ska bli ”lagom”? Städar ordentligt för att sen hälla ut lite blomjord på golven?
Nu vet jag -  man undviker att omge sig med onödiga giftkällor som ”impotensmadrasser” (se kemikaliebok ovan) och ”Mammas mjukgörare” och städar när det behövs.
P.s. När och om man städar så kan man ju undvika typ Perfluorerad polish 
BLOGGPOSTA permalänk Gifter vs baciller!

Both comments and pings are currently closed.

3 Kommentarer to “GIFTER VS BACILLER?”

 1. Lotta skriver:

  Hej!
  sitter här och läser och tänker och tycker det här som skrivs här är toppen.
  Så jag har en fråga som kom upp i mitt huvud.
  Om man har fusktuttar, får barn, ammar och sen är barnet superkänsligt, snorigt ofta och har fått allergi.
  Kan bröstinplantatet ha någon påverkan på barnets hälsa tro?

  mvh Lotta

 2. admin skriver:

  Hej Lotta
  Det är något som även jag har funderat på ända sen jag läste boken ”Silicongate” som kom ut 1991. Men jag har f.n. inget bra svar utom att små mängder av mycket av det man stoppar in i kroppen (t ex i tandmaterial) kan röra på sig och hamna där man inte vill ha det, så det kanske beror på VAD fusktuttarna består av. Industrisilikon låter ju inte så smakligt! Men det borde ju finnas någon ny studie på om och hur olika typer av bröstimplantat kan påverka ett barn när det ammas. Ska kolla vid tillfälle.//M

 3. [...] mus. Det skriver DN.se idag. Men skrevs det inte nåt liknande redan i förra veckan? Gifter vs baciller! Och hur ser man till att smutsen bara består av för barnet lämpliga bakterier (utan [...]

Subscribe to RSS Feed