https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

LÖGN OM LIVSLÄNGD?

Hur påverkar miljögifter de ungas livslängd?

-Vi blir ju ba äldre, säger Micke, 20 år, som jobbar på en ekologisk restaurang.
Vilka vi, säger jag. Är du säker på att det gäller alla generationer, inklusive din?
Det tror nämligen inte professor Åke Bergman som menar att miljögifter-är största-hotet, något som emellertid inte tycks bekymra statsminister Fredrik Reinfeldt som hävdar att vartannat barn som föds kommer att leva i 100 år. (Hur ska det gå till när lika många nyfödda beräknas få cancer under sin livstid? (Cancer av miljöskäl).
Är de äldsta piggast?
De äldre har resurser, menar Statsministern, och det kan nog gälla Elsa, 96, (se foto), fast hon tycker det var bättre förr, samt många 20- och 30-talister, men de är ju redan för gamla för att-kunna-byta-karriär-mitt-i-livet eller döda.
Och orkar tungmetallgenerationerna* jobba till 75? Förmodligen inte i Pajala i varje fall, där medelåldern är 74. (förslag tumme ner)
Mirakel eller medicin?
Om Bergmans farhågot stämmer får vi hoppas på ett mirakel, eller tekniska och medicinska landvinningar, något som ovannämnda Micke räknar med. Men kan man verkligen det och kan man strunta i livsstilsförändringar? Kan genteknik och stamcellsforskning överbrygga kemikaliepåverkan? Om inte så blir det inte inte så många gamlingar som kan jobba eller att försörja i framtiden eller som kan äta pepparkakor på Rosendals café före jul som pratglada energiska Elsa gjorde 2011. Ett deltidsjobb kanske vore nåt?
*) 40- och 50-talister som tidigt fick många amalgamfyllningar kallas ibland så.
dn/så-tycker-partierna-om-reinfeldts-forslag  svd/sa-tycker-partierna-om-höjd-pensionsälder
(45 miljoner kemikalier) BLOGGPOSTA permalänk Lögn om livslängd?

Both comments and pings are currently closed.

4 Kommentarer to “LÖGN OM LIVSLÄNGD?”

 1. Nicke borg skriver:

  Till detta hör saken att vi inte ska leva länge om man får tro de på

  ”toppen” av våran planet.

  Ta en kik på monsantons agenda med GM majs. Ta en kik på vem som är

  största ägaren(Bill Gates).

  Ta en kik på Bilderbergergruppen och Georgia Guide Stones. Ta en titt på

  architects och engineers for 9/11 truth för att se hur de vågar dra

  ”false flag” operationer utan att ens blinka.

  När du förstår detta då kommer du att kunna koppla ihop trådarna.

  Bra tips på att börja :

  http://www.infowars.com , http://www.ae911thruth.org

  Sprid detta till era vänner vi kan fortfarande rädda våran jord

  Låt uppvaknandet börja !

 2. [...] carries on Annars får nog Reinfeldts efterträdare omdefiniera begreppet ”vi” Lögn om livslängd.  Fast man borde väl kunna motverka det negativa arvet genom positiva val, tänker jag, som inte [...]

 3. [...] i bakfickan? Själv föreslår jag förbjud mot cancerframkallande kemikalier. Se även Lögn om livslängd P.s. Vartannt barn som föds idag kommer att få cancer, skrev Cancerfonden redan för några [...]

 4. [...] heller med den nivå av högfrekvent strålning vi utsätts för idag. (Läs förra höstens Lögn om livslängd?) Men miraklens tid kanske inte är förbi. Vad finns i de dimensioner av verkligheten vi inte kan [...]

Subscribe to RSS Feed