https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

MISSTÄNKT MINISTER!

Miljöminister Ek ifrågasatt för ”kolkoppling”!

Lena-ek-ifrågasatt-för-lobbykoppling, skrev Svd häromdan! Politiker borde stå fria från dylika kopplingar, tycker många. Men att det lobbas friskt i EU är inget nytt som det påstås här: Eu-parlamentet-ny-måltavla-för-lobbyister! Det var därför som kemikalielagen Reach urvattnades. Fast Ek-försöker-leva-som-hon lär! Sopsorterar, mm. Föreslår att hon slutar med sin starka råoljeparfym så blir hon ännu mer klimatsmart (läs mer i kap. Doft- och hygienhysteri i bok – klicka ovan) Dock sa hon en del bra saker i sitt tal vid Forum-för-Giftfri-miljö- i november. Nyligen kunde alla som visste om det säga sin mening om kemikalier: Kemi-remiss BLOGGPOSTA permalänk Misstänkt minister!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Subscribe to RSS Feed