https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

FÖRGIFTAD ÅLDRING!

Gladare utan metaller & onödiga läkemedel!

Varannan-80-åring-har-tio-lakemedel, läser jag och tänker på min mamma som var den enda på ”hemmet” som bara fick vitamin B12 och ett enda läkemedel. De andra fick många fler. ”Hon har livskvalité”, sa personalen, eftersom min 90-åriga mamma ofta sjöng och var glad. Men så hade hon ju inte längre något amalgam eller några andra märkliga metallkonstruktioner i munnen – som många av de andra. Bly & nickel i tandkronor BLOGGPOSTA permalänk Förgiftad åldring!

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “FÖRGIFTAD ÅLDRING!”

  1. Kemikaliedetektiven skriver:

    Ett stort problem för en del äldre är de material som används i lösgommar! Hoppas kunna skriva mer om det senare.

  2. [...] är allmänt dålig. (forebygga-sjukdomar-i-tandkött) och att att en del äldre är förgiftade av läkemedel gör dem nog inte smartare.  (svd/alarmerande-ökning-demens) (dn.ökn-av-demens).    [...]

Subscribe to RSS Feed