https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

BLY I EL-LEKSAKER!

Fortfarande höga halter bly i elektriska leksaker!

Kemikalieinspektionen tycker att det är för-mycket-bly-i-leksakerna, skriver DN. Och hur är det med vattenkranarna nu för tiden (Lite blyvatten, tack!) och giftiga bilbarnstolar? Vad beträffar halloween-produkter sålda i Sverige blev resultatet gott! De innehöll inga höga halter tungmetaller som de gjorde i USA Nervgiftig halloween! På torsdag deltar jag i ett seminarium om hur vi skyddar-barnen-bättre! BLOGGPOST permalink Bly i el-leksaker!

Both comments and pings are currently closed.

3 Kommentarer to “BLY I EL-LEKSAKER!”

  1. em skriver:

    Åh! Spännande. Ses där.

  2. [...] något som framkom vid ovannämnda seminarium* - är väl ändå inte OK!? (Läs även om Bly i el-leksaker!)   Jag kommer att skriva en liten förslagslista snarast – det är ju typ lite brått!   [...]

  3. [...] hunddagis? skillingaryd  Fast med tanke på vad leksaker kan innehålla (EU & leksakerna Bly i el-leksaker) så är det ju inte säkert att skrot är sämre, även om det knappast är anpassat [...]

Subscribe to RSS Feed