https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

TRÅDLÖS & ÅNGERFULL?

Dyrt återställa trådbundna telenätet!

Halva Stockholms innerstad revs på 60-70-talen tills ”nån” satte stopp och räddade Gamla Stan & Aspudden. Innan dess hade man rivit nästan alla spårvägsspår, men nu byggs delar av nätet upp igen. Till hög kostnad!
En resurs till gagn för barn!
Nu skrotar Telia det trådbundna kopparnätet – vår gemensamma resurs – för att man fått för sig att allt ska vara trådlöst, inte bara det som måste vara trådlöst, om vi ska ha det, nämligen mobiltelefonin. I skolor rivs kabelbundna bredband till förmån för trådlöst. Trots att Europarådet varnat för att utvecklingen kan skada barn, (Förbjuds trådlöst?) som kan absorbera dubbelt så mycket strålning som vuxna, enligt ny rapport limits-much-double-childrenAbcnews igår.
Post – och Telestyrelsen riktar-hard-kritik-mot-telia för det sätt som förändringen genomförs, men borde den inte ha föregåtts av en folkomröstning? Det blir dyrt att bygga upp kabelnätet igen …Här pågår protest: aktionsverige fotoakuten BLOGGPOSTA permalänk Trådlös & ångerfull?

Both comments and pings are currently closed.

3 Kommentarer to “TRÅDLÖS & ÅNGERFULL?”

  1. admin skriver:

    Carina Gullberg heter ett kommunalråd i Västergötland. När hon fick nys om Europarådets rekommendation, satte hon stopp för den trådlösa utbyggnaden i skolan (som redan påbörjats). ”Politiskt civilkurage”, tycker en insändarskribent i Miljömagasinet i fredags, som rapporterar om händelsen. Gullberg ska ha utsatts för påtryckningar från olika håll…

  2. [...] sin senaste bok.) Hm, skärp er Dn/vetenskap/ och Svt.se! Får man svälja vad som helst?!  (Trådlös & ångerfull) BLOGGPOST Permalänk Gammal mobilsåpa!? Inlagd i Okategoriserade | Tags: mobil « [...]

Subscribe to RSS Feed