https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

BARNLÖS AV AMALGAM?!

En del tandläkare har många barn på bygden!

En brittisk studie visar att enzymet SGK1 påverkar förmågan att bli gravid. (enzym-förklarar-infertilitet) För mycket av det förhindrar att ägget fäster på livmodern. Är det kanske den mekanismen som ligger bakom ofrivillig barnlöshet hos många kvinnor med amalgam?
Gravid efter amalgamsanering!
Under årens lopp har jag otaliga gånger hört om och även träffat kvinnor som blivit gravida efter amalgamsanering, efter att dessförinnan ha försökt i åratal utan att lyckas. Eftersom dentalt amalgam innehåller kvicksilver som kan påverka många viktiga processer i kroppen, inklusive enzymer kan det inte uteslutas att den bakomliggande mekanismen är påverkan på SGK1 enzymet. (kvicksilver-&-barnlöshet1). Enzymet har också visat sig ha betydelse vid missfall, då i för låga nivåer. 
Studier visar att även män kan bli infertila av amalgam: surro.merc. Infertilitet sätts också i sam-band med hormonstörande kemikalier, t ex bisfenol A: inlägg. P.s. Jag vet inte hur många barn på bygden som tandläkaren på bilden har, men han är trevlig. OBS, kontakta tf.nu före sanering!
BLOGGPOST permalänk Barnlös av amalgam?!

Both comments and pings are currently closed.

4 Kommentarer to “BARNLÖS AV AMALGAM?!”

  1. Kemikaliedetektiven skriver:

    Glömde nämna att dentalt amalgam är förbjöds i Sverige 2009, pga kvicksilverinnehållet (upp till 50 %), men det kanske alla vet redan? Dock används det fortfarande i stora delar av världen, men det kanske det blir ändring på …? Forts. följer.

  2. Mats Nilsson skriver:

    Är det kvicksilver i jonform eller atomär form du refererar till?

  3. Kemikaliedetektiven skriver:

    I jonisk form när det tas upp i kroppen, metallisk form i amalgam. Ny artikel om kvicksilver finns snart på bloggen, med många länkar.

  4. [...] fler gifter från Kina (vad står det på etiketterna?). Var på din vakt! toxic-halloween (Barnlös/amalgam) Foto: masker tillverkade av barn läsarbild  Nyttig pumpa: cookline BLOGGPOSTA [...]

Subscribe to RSS Feed