https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

KONSTIG AV KOPPAR!

Klart man dör av multivitaminer!

Det kommer ofta märkliga larm om vitaminer. Den här gången tycker jag det är berättigat, även om det kan vara så att de äldre personerna i den finska studien som käkade multivitaminer led av nån sjukdom. (vitaminer-kan-oka-dödsrisk). För varför ska man annars äta dylika piller? Och varför ska man göra det ens om man är sjuk, när det finns alternativ. Det finns minst tre problem med multivitaminer, varav koppar är ett. Snart ska jag berätta vad som hände den häpna Helene när hon började äta Mitt Val. Men först ska jag gå en prommis!  Läs gärna om varför man kan behöva ta kosttillskott i form av B12, & om ”Cancer-parfym” (klicka på HEM ovan)(a-bladet) BLOGGPOST permalänk Konstig av koppar!

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “KONSTIG AV KOPPAR!”

  1. Kemikaliedetektiven skriver:

    Tyvärr kommer jag inte åt den koppar-artikel med vidhörande intervju jag hade tänkt lägga ut här, då min dator vägrar öppna den PDF-fil där den gömmer sig. Får kanske skriva ett nytt inlägg, del 2, när problemet är löst.

  2. [...] skriver Dn. Nyligen var det dödsrisk av vitaminer som gällde (inlägg). Då handlade det om komponten järn. Multivitaminer innehåller dessutom ofta hela [...]

Subscribe to RSS Feed