https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

FÖREBYGG BRÖSTCANCER?

Ny målinriktad medicin mot aggressiv bröstcancer hos unga!

Det har kommit en nytt effektivare läkemedel mot aggressiv HER-2 positiv bröstcancer som ofta drabbar unga kvinnor! (ungochbrostcancer). Det rapporterar dn/vetenskap & svt.se idag! Jättebra!
Men jag tycker fortfarande att det talas för lite om prevention! Och om kemikalier! Fast om och hur man skulle kunna förebygga just den ovannämnda proteinrelaterade typen av bröstcancer, som som står för 20 % av fallen, medan den hormonberoende står för 70 %, vet jag inte, men endast 5-10 % av all cancer är ärftligt betingad. Mer senare! Se Bisfenol & Bröstcancer! fotoakuten Permalänk FÖREBYGG BRÖSTCANCER?

Both comments and pings are currently closed.

3 Kommentarer to “FÖREBYGG BRÖSTCANCER?”

  1. [...] får sälja vad som helst i Rosa Bandets namn, t o m giftiga kemikalier? Fortsättning följer! Förebygg bröstcancer!  (Jackan på fotot är inte den godluktande.) BLOGGPOST permalink Rosa Bandet-jackan? Inlagd i [...]

  2. [...] nakenråttorna (finns det förresten BPA där de bor?) så skadar det väl inte att se upp. (Förebygg bröstcancer) permalänk Bisfenol & nakenråtta! Inlagd i Okategoriserade | Tags: bisfenol A, BPA, [...]

  3. [...] samt att kvinnor bör få bättre information så att de kan göra informerade livsstilsval (se Förebygg bröstcan) något som danska småbarnsföräldrar i viss mån slipper: [...]

Subscribe to RSS Feed