https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

FET AV TANDPLAST?

Smal igen när hormonstörande fyllningar avlägsnades!

Bantningspiller-granskas, skriver DN.  Jag skäms över att jag provade ett dylikt medel en gång. Tror det var Alli. Mådde pyton. Det  innehåller orlistat, den ingrediens som förhindrar att kroppen tar upp fett. Vissa kemikalier, t ex bisfenol A, verkar ha motsatt effekt. (Ökar upptaget alltså.)
Kilona försvann!
Efter att jag fått mina bisfenol-kompositer avlägsnade behövdes inte några piller! Och ingen bantning. Läs mer här: Miljobarometern Hur många av 50 miljoner orlistat-knaprare skulle kunna gå ner i vikt genom att undvika dylika kemikalier? Särskilt i form av implantat i kroppen. Förra året hölls en internationell konferens på temat, bisfenol A och fetma, som jag ännu inte berättat om. Återkommer till den. Läs om Doxadent här.
Måttband med smör: fotoakuten  BLOGGPOSTA permalänk FET AV TANDPLAST?

Both comments and pings are currently closed.

3 Kommentarer to “FET AV TANDPLAST?”

  1. [...] av fetman. Kanske har den orsakats av hormonstörande kemikalier (som jag skrev om häromdan i Fet av tandplast), den typ av fett man konsumerar och/eller FTO? 32-gener-som-gör-oss-fetare. [...]

  2. [...] jag tjata om att hormonstörande kemikalier kan vara en bidragande orsak till att vi blir fetare: Fet av plast? Samt att de kan finnas i fisk särskilt fet sådan. (Läs om det i inlägget Diabetes av odlad [...]

  3. [...] flasklock.  P.s. Undrar om det var via blod som BPA från fyllningar ev. påverkade mig. Fet av tandplast BLOGGPOST permalink BPA-förbud i förpackning? Inlagd i Okategoriserade | Tags: bisfenol A, [...]

Subscribe to RSS Feed