https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

TESTAD OCH GIFTIG?!

Är en ”testad” vara alltid säker och kemikaliefri?

Vad innebär det att en produkt är ”testad” eller ”allergitestad” om resultatet inte framgår? Ska man som konsument behöva ta reda på det själv, ägna en massa tid åt att läsa på, så att man kan ställa rätt frågor? Borde inte relevanta uppgifter presenteras redan vid inköpstillfället, så att man kan göra ett informerat val? Läs Saras kommentarer till Giftig bilbarnsstol!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “TESTAD OCH GIFTIG?!”

  1. [...] innehöll bromerade flamskyddsmedel). I Giftig bilbarnstol beskrivs ett tidigare test, se även Testad & giftig. Inlagd i Okategoriserade | « BLY I BÄRKASSEN! Du kan lämna en kommentar, eller [...]

Subscribe to RSS Feed