https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

JÄVIG MOBILEXPERT!

Motstridig information i media om risker med mobiltelefonin!

I maj i år rekommenderade Europarådet att man skulle avstå från trådlöst i skolor och brittiska Daily Telegraph skrev att cancerrisken var femfaldig i juni (Mobile-phones-cause-five-fold-increase-in-brain-cancer), och hänvisade till svensk forskning, men nu meddelas att mobilen inte ger-barn-cancer Vilken tur, eller kommer det nya besked i augusti? 
Vad är det som försigår?
Man undanhåller oss sanningen, tror journalisten Mona Nilsson som nyligen anmälde ansvarig för Vetenskapsradion, Ulrika Björksten, för jäv, bl a för att dennas pappa är kollega till mobilstrålningsexpert-Anders-Ahlbom vars jäv Nilsson nyligen avslöjade. Sug på den ni!
”Den senaste studien (ovannämnd) visar ingenting”, skriver Kalle Hellberg (maxicom)  i ett mail. Men medierna har tolkat den som ”lugnande”.   
”Medierna kan ha fel” skriver ”The Atlantic” 28 juli: the-media-might-be-wrong 
Om intressekonflikter handlar artikeln ”Hur vet man att de ljuger i studier?”: how-you-can-tell-if-they-are-lying-to-you-in-studies  Tidigare inlägg:  Heliga mobilen

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “JÄVIG MOBILEXPERT!”

  1. [...] är fallet när det gäller mobilen, eller har jag missat nåt? Hm, får nog återkomma till det. ( Jävig mobilexpert!) Inlagd i Okategoriserade | Tags: choklad, hjärtsjukdom, mobil, stroke « KÄKAR [...]

Subscribe to RSS Feed