https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

BESÖK BINA PÅ TAKET!

Biodling & restaurang på Kulturhusets tak!

Neej, stadsbina sticks inte och de varken stör eller störs av de cafébesökare som också håller till på Kulturhusets tak. Bina håller sig i sitt lilla blomsterrevir men lär även göra en del utflykter till rabatter i närområdet. Med biodlingen vill Kulturhuset  & Beeurban uppmärksamma allmänheten på hur viktiga bina är för oss. (foto höger: fotoakuten)
Diagnoscenter i Kanada
Det vill man även i Kanada där man startat ett diagnoscenter för att åtgärda problemet med bidöden. ”Det är människan som är problemet”, skriver en av kommentatorerna till artikeln: mortality-leaves-beekeepers-looking-for-answers Tidigare inlägg: Behövs bekämpade bin?

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “BESÖK BINA PÅ TAKET!”

  1. [...] hos bin och cancer hos männis-kor! Svt/bekämpn. med bistand. Ska bin ta sin tillflykt till städernas tak eller behövs de inte?  fotoakuten BLOGGPOSTA permalänk Giftigt bistånd! Inlagd i [...]

Subscribe to RSS Feed