https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

FÖRBJUDS PLASTPÅSAR?

EU vill ha medborgarnas råd om problemet med plastkassar!

Vad tycker du om att vi använde 3,4 miljoner ton plastpåsar tillverkade av råolja 2008, som vägde lika mycket som 2 miljoner bilar, varav en del har  hamnat i havet? – Gå in på EU:s hemsida och säg din mening! eu/rapid/pressReleasesAction.do?

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “FÖRBJUDS PLASTPÅSAR?”

  1. [...] 2002 hade nästan ett ton plast i magen, inkl. plastpåsar från två brittiska snabbköp. Förbjuds plastkassar? Internationella valkommittéen träffades nyligen: greenpeace (men var finns kokommittéen [...]

  2. [...] del länder tar ut avgifter, men på Kuba används och återanvänds de till typ allt (cuba/jaba). Hur är det med EU? Plastfria folk? Använder dagens samer ta-med-ask i näver och traditionella handsydda skinn-påsar [...]

Subscribe to RSS Feed